Bilgi/Tecrübe Paylaşımı

Kobi PC de Tecrübelerinizi paylaşarak, "Bilgi Paylaştıkça Artar" sözünü doğrulamak ister misiniz?


        
 
BilgiBaşlığı:
BilgiDetayı:
Etiketler:

We’re a nonprofit community that helps you learn to code by building projects.

Key Sections: How I Learned to Anticipate the Future by Studying the Past - Changing Orders - The Big Cycle - 500 Years of Big Cycles - The Rise - The Top - The Decline - The Future

Stockholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan bir terimdir.

Akılcı ilaç kullanımı, öncelikli olarak halkın sağlığını ve toplumun çıkarını gözetir. Akılcı ilaç kullanımının sağlanabilmesi için şu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Diderot, bu etkiyle bireylerin nasıl bir tüketim uçurumuna sürüklendiğini ifade ederek insanın kendini kontrol ederek yeni bir şeye sahip olmanın anlık ve geçici mutluluğundansa, sahip olduklarımızın değerini bilerek daha kalıcı mutluluklara yönelmemizi de salık verir.

İleti Yönetim Sistemi (İYS), tüm hizmet sağlayıcıların güncel ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri ulusal veri tabanı sistemidir. Alıcılar (vatandaşlar) onay verebildikleri gibi, mevcut onayları için ret haklarını da İYS üzerinde kullanabilirler.

Altyazıların YouTube tarafından otomatik olarak eklendiği veya video sahibi tarafından sağlandığı videolar, altyazılı olarak oynatılabilir.
Kimlik Avının İşaretleri

Kimlik avı belirtilerini tespit etmeyi öğrendiğinizde, kendinizi kimlik avı dolandırıcılığına karşı daha iyi korunabilirsiniz.

Bir Anti-Virüs Yazılımı Nasıl Seçilir

Virüsler, solucanlar, Truva atları ve diğer kötü amaçlı yazılım türleri (kötü amaçlı yazılım) bilgisayarınıza ve mobil cihazlarınıza bulaşabilir ve onlara zarar verebilir. Bilgisayarınızı ve mobil cihazlarınızı kötü amaçlı yazılım bulaşmalarından korumak için bir virüsten koruma yazılımı veya uygulaması kullanın ve yazılımı, güncellemeleri otomatik olarak kontrol edecek şekilde ayarlayın.